Kedves leendő résztvevők!

Ha szerettek filmeket nézni, lehetőségetek van ezúttal nem a tanulás rovására tenni - mi itt az SZTE BTK Vizuális Kultúra és Irodalomelmélet Tanszékén díjazzuk, ha valaki ezzel tölti az idejét.

Erre a kvízre jegyet vagy kreditet ugyan nem kaptok és tárgynyereményt sem tudunk adni, önismereti szempontból azonban megéri, a jutalomról pedig lentebb szó esik...

...de bármilyen szakon is tanulsz, vagy akarsz tanulni a későbbiekben, nálunk találsz olyan specializációt, amelyen keresztül a filmek iránti vonzalmadat kreditekre válthatod.

A verseny menete és a kvíz indítása:
A verseny menete és a kvíz indítása:
A verseny egy fordulóból áll. A kitöltésre rendelkezésre álló időszakról a FŐOLDALON, "A kvíz aktuális információi" blokkban- illetve a versenyből még hátralévő időről itt lentebb találsz információt. A kvízt csak itt és a megadott időintervallumban lehet beküldeni. A versenyen kizárólag az állami oktatásban részt vevő középiskolások és egyetemi hallgatók indulhatnak - bármilyen közép- vagy felsőoktatási intézményből! A középiskolás és az egyetemista résztvevőket külön bíráljuk el, de egy egyesített listán az is látható lesz, hogy a középiskolások vagy az egyetemisták-e a jobbak. Ha a legmagasabb pontszámot elérők között azonos pontszámúak is lesznek, akkor a közöttük levő sorrendet sorsolni fogjuk.
A kvízt a "TESZT INDÍTÁSA" gombbal tudod elkezdeni.

A nyertesek jutalma a dicsőség, amit azáltal próbálunk garantálni, hogy a verseny után interjút készítünk velük a Vizuális Kultúra és Irodalomelmélet Tanszék Facebook-oldalán, és mellé közöljük az ő személyes 10 legjobb film listájukat.

Az oldal ”Kapcsolat” menüpontja használatával fogadjuk kérdéseiteket a versennyel kapcsolatban!

A feltételek és adatkezelés:
Mindenkinek névvel (vagy egy tetszőleges felhasználónévvel), e-mail címmel, az intézménye- illetve szakja és évfolyama feltüntetésével kell neveznie. A kérdések megválaszolásához szükséges információk megszerzéséhez bármilyen nyomtatott vagy elektronikus forrást igénybe lehet venni. A kitöltési idő nincs korlátozva.

A végeredményről szintén ezen a honlapon tudósítunk a verseny végén. A javítást egy robot automatikusan végzi, nem szubjektív megítélés függvénye. Az eredmény közzététele előtt felvesszük a kapcsolatot az első öt helyen végzett hallgatóval, hogy hozzájárulnak-e a (valódi) nevük és az eredményük közzétételéhez. A közölt adatokat harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk ki.

SOK SZERENCSÉT A KVÍZ KITÖLTÉSÉHEZ!
REMÉLJÜK, HOGY JÓ MÓKA LESZ SZÁMOTOKRA!

 

A KVÍZ-ből hátralévő idő:

A forduló időtartama: 2020. január 06-tól 2020. január 31. éjfélig tart.

Ha készen állsz, indíthatjuk is a játékot...